Maskinioperatör


Arbetsgivare: Benders Sverige AB, Bålsta
Arbetsort: Håbo
Publiceringdatum: 2018-11-14

Beskrivning
Benders Bålsta söker maskinoperatörer till vår tillverkningsenhet för marksten, plattor och mur i betong.

Bålsta anläggningen är en av norra Europas modernaste markstensfabriker med mycket hög automationsgrad. Som maskinoperatör växlar du mellan olika arbetsstationerna såsom styrning av tillverkning, kvalitetskontroll och inspektion samt ut-palletering. Arbetet bedrivs i ett rullande 4+4 skift vilket innebär fyra arbetsdagar sedan fyra lediga dagar.

Vi tror att du har en bakgrund från liknande arbete inom processindustrin. Eftersom vi lägger stort fokus på en trygg och säker arbetsmiljö är det mycket viktigt att du följer de regler och riktlinjer som finns.

Som person är du ansvarsfull och visar andra respekt. Du är noggrann och effektiv samt håller ordning och reda omkring dig. Då tempot är högt behöver du vara stresstålig. Du är en viktig kugge i ett lag, så närvaro och en positiv attityd värdesätts högt. Med vilja att lära tror vi att du kommer trivas hos oss.Villkor

Tjänsten är på heltid och planerad att tillsättas omgående. Sista ansökningsdag är 12 december. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Regionchef Christer Seeman 010-888 14 00 eller mail christer.seeman@benders.se


Arbetslivserfarenhet

Maskinoperatör, gipsplattor: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

100%. Tillträde: Enligt övernskommelse
Visstidsanställning till
Box 20
Benders Sverige AB, Bålsta
Box 20
53521 Kvänum
Ange referens 2018/10


Escape Room Stockholm